TarIEVEN

Een video maken is helaas niet zo simpel om je camera ergens op te richten en op record te drukken. Dat kan wel, maar grote kans dat het resultaat tegenvalt. De belangrijkste rol in een film wordt gespeeld door de voorbereiding. En deze voorbereiding maakt duidelijk wat er allemaal nodig is om de film te realiseren.

Belangrijk is om een aantal vragen te kunnen beantwoorden. Wat is het doel van de video? Wat is de boodschap die je kwijt wil? Wie is je doelgroep?

Als dat duidelijk is kan er een concept bedacht worden met een script, storyboard en kan de stijl bepaald worden.

Elk project is uniek en heeft dus een eigen aanpak nodig. Misschien moet er een serie aan video’s komen, verschillende lokaties en draaimomenten of moeten er animaties of zelfs special effects aan toegevoegd worden. Wat dacht je van een voice-over, een model, supercars, ontploffingen, helikopters of robots?…. Oh, mijn enthousiasme ging weer met me aan de haal. 

Nee, ik probeer de kosten toch laag te houden zodat iedereen een gave film kan laten maken. Maar het is gewoon lastig om een vaste prijs te geven zonder te weten welke ingrediënten de video nodig gaat hebben. Dus ik geef een overzicht met “vanaf-prijzen” om jullie in ieder geval een idee te geven en als er een mooi project mijn kant op komt komen we er vast wel uit wat betreft de kosten. Ga er even vanuit dat deze video’s een duur hebben van 30 tot 60 seconden.

 

Productvideo

v.a. € 950,-

Bedrijfsfilm

v.a. € 1500,-

Animatie

v.a. € 1650,-

Explainervideo

v.a. € 1500,-

Social Media

In overleg. Er zijn zoveel verschillende manieren om dit aan te pakken.

Logoanimatie

v.a. € 150,-