Case Studies

DREBBEL GIN

Een verfissende videoadvertentie voor dit mooie gin merk, gebruikt voor hun awareness campaign op Facebook en Instagram. Met natuurlijke duurzame ingrediënten vanuit de hele wereld is dit een perfecte gin om te gebruiken voor een heerlijke Gin-Tonic cocktail.

Crafty Radler

Een distributeur voor de Benelux wilde dit Radler bier B2B promoten op hun eigen app. Aan mij de vraag wat ik voor ze kon maken om dit frisse drankje te promoten. Het wasbeertje op de fiets vroeg om een animatie. Een ritje langs de ingrediënten door de natuur van New Brunswick, Canada om uit te komen bij de brouwerij.  Een animatie in combinatie met videobeelden van fris fruit. 

Smaak van de Waard

Ter promotie voor dit mooie kookboek een video gemaakt van haar favoriete recept. De video werd ingezet op social media en de website. Veel leuke reacties gehad dat mensen trek kregen in polderhaas. Maar het ging vooral om het kookboek, dus heb ik daar nog even de nadruk opgelegd met een leuk openslaand effect om te laten zien dat het een flinke inhoud heeft. 

IL21 DINNer

21 Dinner, een luxe dinner-party om te vieren dat je nu echt officieel volwassen bent. Deze cateraar wilde graag laten zien hoe zij je kan ontzorgen van begin tot eind. Voor deze start-up was er nog geen creatieve richting. Door een goed gesprek, voorwerk en planning volgde er een mooie impressie van hoe de klant en haar gasten zorgeloos hebben kunnen genieten van hun avond. Helaas is de start-updoor omstandigheden vroegtijdig beëindigd, maar mede door de video heeft zij een leidinggevende functie op de “banqueting” afdeling van een luxe hotel kunnen bemachtigen.

Marnix at Home

Deze jonge chef was verplicht vrij tijdens de corona-pandemie en wilde zijn diensten aanbieden als thuiskok. Ik heb mijn hulp aangeboden om een korte promotie voor hem te maken. Wij wilden een gevoel overbrengen van de klassieke Franse keuken met een moderne hippe twist door de geanimeerde elementen en upbeat muziek.